top of page

MØT VÅRE FOLK

 

Øyvind Storheim

daglig leder & partner  

+47 922 54 192

oyvind@kulturoperatorene.no

Øyvind er partner, daglig leder og HMS-ansvarlig. Det vil si at han organiserer ukens vinlotteri og alltid har med plaster i sekken. Han er vårt kreative unikum, og har som motto at ingenting er umulig før vi har prøvd (minst tre ganger). Øyvind har sceneteknisk bakgrunn, elektrofagbrev og pyrotekniker sertifikat – og har snart 30 års erfaring fra produksjonsbransjen. Dvs at han er kontorets gæmlis – men vi synes han holder seg forbausende bra likevel. 

Mia Dahl Meidell Haaland 

+47 478 48 621

Prosjektkoordinator

mia@kulturoperatorene.no

Mia er utdannet i kulturprosjektledelse fra Høyskolen i Lillehammer og har en mastergrad i kreativt og kulturelt entreprenørskap. Nå koordinerer hun med stødig hånd våre prosjekter, og prøver å få orden på oss andre halvstuderte røvere på kontoret. Mia observerer du ofte med én propp i øret - hun har nemlig utviklet en aversjon mot headsett etter altfor lang arbeidserfaring på kundesenter.  

Alice S. Nilssen

+47 975 02 314 

produksjonsleder/inspisient 

Alice har lang erfaring som inspisient og produksjonsleder, og jobber blant annet fast som inspisient for Bergen Nasjonale Opera. Alice finner du i kulissene på mange av våre store produksjoner, der hun har kontroll på alle som jobber bak scenen. Alice er trønder, men det er ikke noe vi bruker mot henne til daglig (kun i fotballrelaterte diskusjoner). 

Ingunn Ek

prosjektleder & partner

+47 91 60 78 66

ingunn@kulturoperatorene.no

 

Ingunn er partner og prosjektleder, og er utdannet innen kulturvitenskap og økonomi. Hun har en logistikkinteresse langt utover det autistiske spekteret, og fører gjerne møtereferater i Excel. Hun holder begeistret styr på selskapets økonomi og prosjekter, og synes ingenting er så herlig som å starte dagen med en tom produksjonsplan med fargestifter til. 

Ingrid E. Røen

+47 980 73 598 

produksjonsleder

produksjon@kulturoperatorene.no

Ingrid har jobbet med produksjon og kultur i mange år, blant annet for Kulturbyrået, Festspillene i Bergen og som manager for flere artister. Hun jobber mye med dekor og arrangementsuttrykk og er ofte med oss og skaper gode opplevelser. Ingrid treffer du ofte bak scenen, der hun holder orden på foredragsholdere og artister og sørger for at alle er på rett sted til rett tid. 

Arvid Ek

+47 907 29 729

økonomimedarbeider

regnskap@kulturoperatorene.no

Arvid er vår økonomimedarbeider. Han har jobbet med økonomi og ledelse i over 40 år – og til vår (og revisors) store glede har han stålkontroll på bilag, utbetalinger, fakturaer, arbeidsgiveravgift, og alle andre viktige økonomipapirer.

bottom of page